Tämä kauppa vaatii javascriptin olevan käytössä, jotta jotkut ominaisuudet toimisivat oikein.

  • ✓ Ilmainen toimitus yli 200 €
  • ✓ 1 vuoden takuu
  • ✓ Ruotsalainen muotoilu, toiminta ja kestävyys
  • ✓ Osta nyt, maksa myöhemmin Klarnalla
  • ✓ Toimitusaika 1-3 päivää maailmanlaajuisesti

Tietosuojakäytäntö

Tämä henkilötietokäytäntö kuvaa, kuinka A. Benson AB, org. No. 556998-6788, ("Benson") käsittelee henkilötietojasi. Tässä käytännössä termit "me", "meidän", "meidän" ja "me" viittaavat Bensonin käyttöön.

Suojelemme yksityisyyttäsi ja varmistamme kaikissa tilanteissa, että käsittelemme henkilötietojasi laillisesti, mikä mm. lähempänä tarkoittaa sitä

- Käsittelemme henkilötietoja oikein ja läpinäkyvästi.

- Keräämme henkilötietoja tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin laillisiin tarkoituksiin (tarkoituksiin), emmekä käsittele henkilötietoja millään tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa.

- Käsittelemämme henkilötiedot ovat riittäviä, olennaisia ja tarpeellisia niihin tarkoituksiin, joita varten niitä kerätään ja käytetään.

- Käsittelemämme henkilötiedot ovat oikeita ja tarvittaessa päivitettyjä.

Alla on lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

1 KUKA ON VASTUUSSA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ?

by Benson on vastuussa henkilötiedoistasi ja on vastuussa tällaisesta käsittelystä voimassa olevien tietosuojamääräysten mukaisesti.

2 KENESTÄ KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOT?

Käsittelemme henkilötietoja seuraavista ihmisryhmistä:

  • Vierailijat, mm. yksityinen henkilö, joka vierailee verkkosivuillamme
  • Markkinoinnin vastaanottajat, esim. yksityishenkilö, joka on rekisteröitynyt vastaanottamaan uutiskirjeitämme tai josta keräämme tietoja sosiaalisessa mediassa.
  • Asiakkaat ja yhteistyökumppanit, mm. yksityishenkilö, joka ostaa tuotteitamme tai palveluitamme tai muuten osoittaa kiinnostusta niitä kohtaan tai henkilö, joka edustaa nykyisiä tai tulevia asiakkaitamme/kumppaneitamme.
  • Toimittajat, esim. henkilö, joka on toimittajiemme edustaja.

3 MITÄ HENKILÖTIEDOT KÄSITTELEMME SINUSTA?

Saatamme käsitellä sekä tietoja, jotka annat meille ja joita keräämme sinulta.

3.1 Sinulle, joka olet vierailija

Saatamme käsitellä seuraavia henkilötietojasi vierailijana:

  • IP-numero ja tiedot Bensonin verkkosivuston käytöstäsi.

3.2 Sinulle, joka olet markkinoinnin vastaanottaja

Saatamme käsitellä seuraavia henkilötietojasi sinusta markkinoinnin vastaanottajana:

  • Yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja profiili sosiaalisessa mediassa ja
  • IP-numero ja tiedot Bensonin verkkosivuston käytöstäsi.

3.3 Sinulle, joka olet asiakas, kumppani tai toimittaja

Saatamme käsitellä seuraavia henkilötietojasi asiakkaana, kumppanina tai toimittajana tai sellaisen edustajana:

  • Yhteystiedot, kuten nimi, arvonimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero,
  • sosiaaliturvatunnus
  • IP-numero ja tiedot Bensonin verkkosivuston käytöstäsi
  • kopio henkilötodistuksesta/ajokortista ja
  • maksutiedot ja luottotietojen jälkeen tulevat tiedot.

4 MIKSI JA MINÄ OIKEUSPERUSTAN MUKAAN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASi?

Voidaksemme tehdä ja käsitellä sopimuksia kanssasi asiakkaana, kumppanina tai toimittajana keräämme ja käsittelemme sinulle kuuluvia henkilötietoja. Oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle on se, että sinun on täytettävä kanssasi tekemämme sopimus tai ryhdyttävä toimiin ennen tällaisen sopimuksen tekemistä. Jos et anna yllä mainittuja henkilötietojasi, emme voi tarjota palveluitamme tai muuten täyttää velvoitteitamme sinua kohtaan.

Siinä tapauksessa, että olet edustaja tai yhteyshenkilö organisaatiolle, joka on meille asiakas, kumppani tai toimittaja, sinua koskevien henkilötietojen käsittelymme oikeusperusta on etujen tasapaino, esim. että käsittely on tarpeen tarkoitukseen, joka liittyy oikeutettuun etujemme ylläpitämiseen ja täyttämiseen sopimussuhteissamme. Jos et anna henkilötietojasi, emme välttämättä pysty täyttämään velvoitteitamme edustamaasi organisaatiota kohtaan.

Keräämme ja käsittelemme myös sinulle vierailijana, markkinoinnin vastaanottajana, asiakkaana, kumppanina tai toimittajana kuuluvia henkilötietoja varmistaaksemme liiketoimintamme laadun, tehdäksemme markkinatutkimusta, ottaaksemme sinuun yhteyttä ja/tai tarjotaksemme ja markkinoidaksemme palveluitamme tai tuotteitamme. sinulle. Saatamme myös lähettää sinulle asiaankuuluvia markkinointitarjouksia mm. uutiskirjeet, kampanjatarjoukset postitse tai sähköpostitse jne. Oikeusperustana on, että käsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujemme vuoksi, jotta voimme kehittää liiketoimintaamme ja vastata tarpeisiisi sekä markkinoida tuotteitamme ja palveluitamme, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut. Mielenkiintomme käsitellä henkilötietojasi tätä tarkoitusta varten menee etusijalle mahdolliseen yksityisyytesi suojaamiseen verrattuna mahdollisten etujen valossa, joita markkinointi sinulle tuo. Sinulla on kuitenkin oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointia varten.

Joitakin henkilötietoja voidaan käsitellä myös sen vuoksi, että Bensonilla on lakisääteinen velvollisuus täyttää, esimerkiksi henkilötiedot, joita käsitellään kirjanpitovelvollisuutemme tai muiden lain nojalla meille asetettujen velvoitteiden seurauksena.

5 KUINKA KAUAN SÄILYTTÄMME HENKILÖTIETOJASi?

Emme koskaan säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen käsittelyn tarkoituksen kannalta. Harvennamme siksi säännöllisesti tallennettuja henkilötietoja ja poistamme tarpeettomat tiedot.

Säilytämme tietoja sinusta asiakkaana, kumppanina tai toimittajana niin kauan kuin voimassa oleva sopimus on voimassa. Sopimussuhteen päätyttyä säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin sopimukseen liittyy oikeudellinen vaatimus tai se voidaan vedota. Saatamme kuitenkin joutua säilyttämään henkilötietoja myös tämän ajanjakson jälkeen, esim. hallinnoida mahdollisia takuita, vakuutuksia tai valitusten määräaikoja, noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia, käsitellä muita oikeudellisia vaateita, joita Benson saattaa kohdistaa mutta jotka eivät johdu mistään sopimuksesta, tai markkinoida palveluita ja lähettää tarjouksia, joiden uskomme olevan kiinnostaa sinua.

Säilytämme tietoja sinusta markkinointivastaanottajana, kunnes olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä. Jos vastustat käsittelyä, poistamme henkilötietosi mahdollisimman pian.

Säilytämme tietoja sinusta vierailijana, kunnes olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä tai enintään 24 kuukautta siitä, kun viimeksi vierailet verkkosivustollamme. Jos vastustat käsittelyä, poistamme henkilötietosi mahdollisimman pian.

6 KENELLÄ ON PÄÄSY TIETOIHIN?

Henkilötietosi voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille ja käsitellä niitä. Nämä voivat olla konserniyhtiöitä, palveluntarjoajia, oikeudellisia neuvonantajia, tilintarkastajia, yrityskonsultteja, viranomaisia jne. Esimerkkejä tilanteista, joissa henkilötietojasi voidaan siirtää kolmansille osapuolille, ovat silloin, kun tällainen toimenpide on tarpeen lain, riidan, hallituksen pyynnöstä tai päätöksen vuoksi. , oMALLA. pyynnöstä tai täyttäminen vaatii kiinnostusta perusteltua meille. by Benson on edelleen vastuussa henkilötiedoista toimitettujen henkilötietojen osalta. Kolmansista osapuolista tulee olosuhteista riippuen joko itsenäinen henkilötietojen rekisterinpitäjä Bensonin yhteisen henkilötietojen rekisterinpitäjän tai Bensonin henkilötietojen avustajan kanssa.

7 MISSÄ JA MITEN SÄILYTTÄMME HENKILÖTIEDOTSI?

Benson voi käsitellä henkilötietojasi sekä EU:n/ETA:n sisällä että sen ulkopuolella. Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että siirto tapahtuu laillisesti ja että henkilötiedot ovat edelleen suojattuina vastaanottavien tahojen toimesta myös EU:n/ETA:n ulkopuolella.

by Benson ryhtyy asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin estääkseen henkilötietojen luvattoman tai laittoman käsittelyn ja pääsyn, katoamisen, tuhoutumisen tai vahingoittumisen, mikä takaa asianmukaisen turvallisuustason.

8 Evästeitä

Kun vierailet verkkosivuillamme, käytämme evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi, kun vierailet verkkosivustolla. Nämä evästeet auttavat meitä parantamaan käyttökokemustasi verkkosivustollamme ja auttavat meitä selvittämään, mistä sivuista olet kiinnostunut. Jotkut näistä evästeistä ovat välttämättömiä toiminnalle, kun taas toisia käytetään optimoimaan ja parantamaan käyttökokemustasi.

By Benson käyttää evästeitä parantaakseen verkkosivustoa vierailijalle, esim. mukauttamalla verkkosivusto vierailijan postinumeron mukaan, varmistamalla, että vierailija on kirjautunut verkkosivustolle ja välttämällä siten kirjautumisen jokaiselle vierailemalleen uudelle sivulle, jotta voimme mukauttaa palvelumme niin, että saat sinua kiinnostavaa mainontaa ja täyttämään velvoitteensa ostaessaan.

Evästeitä on kahta päätyyppiä: 1) pysyvä eväste säilyy vierailijan tietokoneella tietyn ajan. 2) istuntoeväste tallennetaan väliaikaisesti tietokoneen muistiin vierailijan ollessa verkkosivulla. Istuntoevästeet katoavat, kun suljet selaimesi. Pysyviä evästeitä käytetään muun muassa mahdollisten henkilökohtaisten asetustesi tallentamiseen Bensonin toimesta, jotta sinun ei esimerkiksi tarvitse tehdä tiettyjä valintoja joka kerta kun vierailet verkkosivustolla ja mukauttaa ja tehdä tiedoista ja markkinoinnista mahdollisimman relevanttia. sinulle. Istuntoevästeitä käytetään muun muassa siihen, että pystytään rekisteröimään tilastoja verkkosivuston käytöstä.

Voit estää evästeet ja silti käyttää suurinta osaa verkkosivustollamme olevasta sisällöstä. Jos kuitenkin päätät estää evästeet, se voi heikentää verkkosivuston toimivuutta. Evästeiden estämiseksi sinun on muutettava selaimesi suojausasetuksia.

9 PROFILOINTI

Benson voi käsitellä henkilötietojasi profiloinnin avulla, kuten analysoimalla verkkosivustomme käyttöä, mistä palveluista ja tarjouksista olet ollut kiinnostunut, tietoja ostoksistasi jne. tarjotaksemme sinulle tarjouksia, joiden uskomme sopivan sinulle. Voit vastustaa henkilötietojen käsittelyä profiloimalla milloin tahansa. Jos tällainen käsittely on kuitenkin tarpeen sopimuksen tekemiseksi tai suorittamiseksi kanssasi tai jos tällainen käsittely on sovellettavan lain mukaan sallittua, voimme silti jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

10 MITÄ OLET REKISTERÖINTI OIKEUKSIIN?

10.1 Tutustumisoikeus - Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä ja pyytää pääsyä sinusta käsittelemiimme henkilötietoihin sekä pyytää tietoja mm. käsittelyn tarkoitus ja kuka henkilötiedot on vastaanottanut. Benson toimittaa sinulle ilmaisen kopion käsitellyistä henkilötiedoista. Mahdollisista ylimääräisistä kopioista saatamme veloittaa hallintomaksun.

10.2 Oikeus oikaisuun ja rajoittamiseen - Sinulla on oikeus saada henkilötietosi oikaistuiksi tai tietyin edellytyksin rajoittamaan niitä ilman aiheetonta viivytystä. Jos uskot, että Benson käsittelee sinua koskevia henkilötietojasi, jotka ovat virheellisiä tai puutteellisia, voit vaatia niiden korjaamista tai täydentämistä.

10.3 Oikeus poistamiseen - Sinulla on myös oikeus tietojesi poistamiseen, esim. jos he eivät enää ole tarpeen tähän tarkoitukseen tai jos heidän hoitonsa perustuu suostumuksen peruuttamiseen. Voi kuitenkin olla, että oikeudelliset vaatimukset tai sopimussuhteet estävät meitä poistamasta henkilötietojasi.

10.4 Oikeus vastustaa - Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos käsittelyn oikeudellinen perusta on etujen tasapainottaminen. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos niitä käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin.

10.5 Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus saada Bensonilta antamasi henkilötiedot ja tallentaa tiedot tai siirtää ne toiselle henkilötietojen rekisterinpitäjälle (tietojen siirrettävyys). Tämä pätee kuitenkin edellyttäen, että se on teknisesti mahdollista ja että käsittely on ollut tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi.

10.6 Oikeus tehdä valitus - Jos olet tyytymätön siihen, miten olemme käsitelleet henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä, katso yhteystietomme kohdasta 12. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä osoitteeseen:Integrity Authority (IMY), Box 8114, 104 20 Tukholma,imy@imy.se

11 MUUTOKSET POLITIIKKAAN

by Benson pidättää oikeuden muuttaa ja päivittää tätä käytäntöä. Jos käytäntöön tulee olennaisia muutoksia tai jos olemassa olevia tietoja on tarkoitus käsitellä muulla kuin käytännössä määritellyllä tavalla, Benson ilmoittaa tästä asianmukaisella tavalla.

12 BENSONIN YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää tai muita henkilötietoja koskevia pyyntöjä, ota yhteyttä Bensonin henkilötietojen käsittelyä koskevaan yhteyshenkilöön:

Yhteystiedot

A. Benson AB
Södra Kärr 318
385 98 Bergkvara
info@bybenson.com







Ruotsi (SEK kr)
Suomi
Country/region
Ruotsi (SEK kr)
  • Alankomaat (EUR €)
  • Australia (AUD $)
  • Belgia (EUR €)
  • Espanja (EUR €)
  • Irlanti (EUR €)
  • Iso-Britannia (GBP £)
  • Italia (EUR €)
  • Itävalta (EUR €)
  • Japani (JPY ¥)
  • Luxemburg (EUR €)
  • Norja (NOK kr)
  • Portugali (EUR €)
  • Puola (PLN zł)
  • Ranska (EUR €)
  • Ruotsi (SEK kr)
  • Saksa (EUR €)
  • Suomi (EUR €)
  • Sveitsi (CHF CHF)
  • Tanska (DKK kr.)
  • Yhdysvallat (USD $)
Language
Suomi
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Español
  • Suomi
  • français
  • Irish
  • Italiano
  • 日本語
  • Lëtzebuergesch
  • Nederlands
  • norsk
  • Polski
  • português
  • svenska